Dr. Med. Vladislav Gyebnar, medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Chirurgia Mainii, Doctor in Stiinte Medicale

Sunt convins că acesta iti va aduce informatii folositoare si raspunsuri la intrebarile tale. Astfel ai facut primul pas spre satisfactia de a beneficia de un act medical de calitate.

Sunt doctorul Vladislav Gyebnar, medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica, Microchirurgie Reconstructiva si Chirurgia Mainii, Doctor în Ştiinţe Medicale. Voi incerca sa te ajut in gasirea celui mai bun drum dintre multitudinea de variante pe care ti le ofera lumea medicala, atunci cand ai de facut o alegere legata de starea ta de sanatate.

Viziunea si misiunea mea

Relatia dintre pacient si medicul sau trebuie sa se bazeze pe un parteneriat, avand la temelie increderea si respectul reciproc.

Misiunea mea este sa facilitez o conectare mai buna cu pacientii si sa aduc la indemana acestora informatii corecte, pentru alegerea in cunostinta de cauza al celui mai benefic tratament. Un pacient corect informat poate participa activ la rezolvarea problemei sale de sanatate. Vezi mai mult aici.

Cum vad eu relatia medic-pacient

Cel mai important pas pentru un pacient este alegerea unui medic bun si competent. Acest pas trebuie facut cu responsabilitate, in cunostinta de cauza, după o informare prealabila. Cateva sfaturi utile pentru a beneficia de un doctor bun se pot consulta aici (culese din experienta mea si a altor medici, din relatarile pacientilor si apartinatorilor).

Principiul care imi ghideaza activitatea profesionala este calitatea actului medical. Pacientul multumit, satisfacut de ingrijirile primite si de rezultatul obtinut, reprezinta masura activitatii mele.

Consultatia pacientului – principiile mele

Chirurgie Plastica, Estetica

La consultatia initiala identific, intr-o discutie amanuntita si fara graba, problemele, asteptarile si temerile pacientului. Examinarea atenta a zonei afectate este completata de evaluarea intregului organism, dar si de evaluarea in ansamblu a persoanei cu particularitatile sale. In acest fel pot sa stabilesc cu acuratete etapele de urmat, de comun acord cu pacientul – care este in permanenta informat.

Explic interventia chirurgicala necesara, cu schite si imagini ajutatoare, discutand rezultatele asteptate, beneficiile si riscurile acesteia. Programarea interventiei se face de comun acord cu pacientul. Deoarece sunt convins ca efectuarea operatiei trebuie sa respecte toate standardele procedurale, folosesc doar materiale de calitate. Aici intra aparatura medicala, consumabilele, firele de sutura, pansamentele, etc.. Calitatea acestora influenteaza in mare masura calitatea rezultatului postoperator si reprezinta o parghie importanta spre obtinerea satisfactiei postoperatorii a pacientului.

Supravegherea postoperatorie atenta imi permite sa monitorizez evolutia pacientului, sa previn sau sa tratez la timp eventualele complicatii. De asemenea ma asigur ca pacientul a inteles ce are de facut pentru ingrijirea, pe termen scurt si pe termen lung, a zonei operate si pentru consolidarea rezultatului obtinut.

Unde pot fi gasit

Imi desfasor activitatea in doua clinici de prestigiu din Timisoara:

Mi se adreseaza pacienti din Timisoara, dar si din orasele invecinate (Lugoj, Arad, Oradea, Resita, Caransebes, Drobeta Turnu Severin, etc). Bineinteles, primesc si pacienti din regiuni mai indepartate ale tarii. In ziua de astazi, deplasarea in alta localitate sau alt judet este un inconvenient minim fata de beneficiul alegerii unui medic competent, care sa raspunda exigentelor unui pacient bine informat. Programarea prealabila (vezi date de contact) permite eficientizarea intregului proces (consultatie, plan de tratament).

Colaboratorii mei

Daca complexitatea cazului o impune, colaborez cu colegi din cadrul specialitatii sau de alte specialitati – ortopedie, chirurgie generala, chirurgie vasculara, chirurgie pediatrica, ORL, etc. Colaborez doar cu cei care adera la aceleasi principii de calitate a actului medical si de obtinere a satisfactiei pacientului.

Diplomele si calificarile mele

Am devenit membru in mai multe asociatii profesionale de specialitate. Acest fapt atesta calitatea pregatirii mele si intareste veridicitatea informatiilor pe care le vei afla in continuare din acest site. (Diplomele obtinute pana in prezent si lista lucrarilor stiintifice elaborate pot fi consultate aici).

Aparitiile mele in presa

De-a lungul timpului activitatea mea a fost prezentata si in presa. Unele cazuri mai deosebite au atras atentia si au fost prezentate in mass-media. Am incercat, in timpul discutiilor cu reporterii, sa prezint cat mai obiectiv situatia, protejand insa intimitatea pacientului. O lista cu aparitiile mele in presa se poate vedea aici.

Domeniul meu de competenta | Specializarea mea

Chirurgia plastica este un domeniu medical relativ nou, care poate rezolva un mare numar de probleme de sanatate. Operatiile efectuate de mine pot fi consultate aici. Pe langa chirurgia estetica, foarte mult mediatizata si despre care exista deja numeroase surse de informare, tot aici se încadrează:

● chirurgia mainii (neuropatii, deformitati, tumori, traumatisme, sechele, malformatii, alte boli) sau a unor segmente specifice ale acesteia (ex. chirurgia unghiei);

● chirurgie estetica – otoplastie pentru corectia urechilor decolate sau clapauge, ginecomastie;

indepartarea tumorilor benigne sau maligne de la nivelul suprafetei corpului (nevi pigmentari, nevi pilosi giganti, papiloame, cancere cutanate, etc);

● reconstructia diferitelor regiuni ale organismului – cap si gat, trunchi, membre – (afectate de tumori, traumatisme, cicatrici, deformari, malformatii, alte interventii chirurgicale, etc);

microchirurgia – facuta cu ajutorul microscopului operator (replantari, chirurgia nervilor periferici, transfer liber de tesuturi, etc);

tratamentul arsurilor si al consecintelor acestora (cicatrici, placarde cicatriciale, bride);

Poate ca si intrebarea ta isi afla raspunsul in multiplele posibilitati ale chirurgiei plastice si ale chirurgiei mainii. Iti poti face o idee consultand paginile acestui site.

Informatiile furnizate pe acest site sunt certificate de mine, bazandu-se pe date recente din literatura de specialitate si pe experienta pe care am acumulat-o in timp.   

Celor interesati de informatii medicale corecte le recomand sa filtreze sursele de informare existente pe internet. Din pacate, in mediul on-line, pe diverse forumuri sau site-uri cu alt specific decat cel medical, gasesti multe informatii false sau doar pareri neavizate.

Dr. Med. Vladislav Gyebnar